Klinikkens udstyr

Udstyret bliver løbende opgraderet og er således topmoderne, ligesom hygiejneniveauet er højeste standard. Klinikken er ISO 9001 certificeret, og hygiejneniveauet dokumenteres dagligt.

Behandlingsstolene er specialimporterede topmodeller fra KAVO, der er blandt verdens mest avancerede. De er særdeles komfortable, også ved længerevarende behandlinger. Vi har valgt at få alle instrumenterne sidemonteret, således at de ikke hænger hen over brystet på dig, da mange mennesker finder dette klaustrofobisk. Ved hver stol er monteret en fladskærm, hvor det ved hjælp af et intraoralt kamera er muligt at se videoklip/billeder i stor forstørrelse af de problemer, der eventuelt er opstået. Dette gør det nemmere for dig at se, forstå og vurdere et eventuelt behandlingsbehov og evt. følge med i behandlingen. På skærmen kan også vises digitale røntgenbilleder fra vores nye avancerede digitale røntgenudstyr, der gør det muligt at diagnosticere og påvise forandringer tydeligt for dig. Alt kan naturligvis printes ud og udleveres sammen med behandlingsoverslaget. Herved er det nemmere at vurdere den foreslåede behandling.

Klinikken anvender Trios intraorale CAD/CAM scanner 3shape. Scanneren er et "videokamera", der tager digitale aftryk i stedet for anvendelse af aftryksske med aftryksmateriale, der generer mange patienter. Desuden er det digitale aftryk særdeles præcist. 

Klinikken er meget smagfuldt og hyggeligt indrettet. Det er væsentligt, at du mødes af en afslappet og venlig atmosfære, og at du føler dig velkommen, fordi der tages individuelle hensyn.