Personalet på tandklinikken

 

 

Receptionist Vinni Bizzarro fra Tandlægerne i Lautrupcentret i Ballerup.

Klinikkoordinator Winnie Bizzarro

Den første, du møder både på telefon og i receptionen, er Winnie. Winnie er særdeles vellidt af patienterne, og mange får lige en snak før eller efter behandlingen. Før Winnie kom til klinikken, havde hun i mange år sin egen virksomhed med op til 25 ansatte. Hendes virksomhed opnåede Børsens kåring som årets Gazellevirksomhed. Virksomheden er nu solgt, og vi er taknemmelige for, at Winnie nu i en del år har hjulpet os - ikke kun med at tage telefonen men også med den daglige drift af klinikken.

 

Tandlæge Jan Kublitz fra Tandlægerne i Lautrupcentret i Ballerup.

Tandlæge Jan Kublitz

Ansvarshavende tandlæge, Tandlægeeksamen fra Københavns Tandlægehøjskole 1981. 1981-1983 Tilknyttet Oral Medicinsk afd. v/ prof. Pindborg, Rigshospitalet, samt Kæbekirurgisk afd. Rigshospitalet. 1981-1985 Undervisningsassistent på Københavns Tandlægehøjskole. 1982-1985 Ansat i almen praksis, København. 1983-1987 Ansat  i henvisningspraksis for parodontalbehandling og avancerede protetiske rekonstruktioner. Siden 1985 selvstændig klinikejer.
Har deltaget i talrige efteruddannelseskurser og konferencer i ind- og udland.

 

Tandlæge Jan Kublitz fra Tandlægerne i Lautrupcentret i Ballerup.

Tandlæge Sarah Frederiksen

Vi har gennem en længere periode oplevet en stor tilgang af patienter til klinikken. Det er vi meget glade og taknemmelige for. Vi vil fortsat sikre et højt serviceniveau og en høj faglighed. Derfor har vi udvidet vores team med en særdeles kompetent og veluddannet tandlæge. Sarah besidder den ro, omsorg og nænsomhed, som vores patienter værdsætter. Glæd dig til at møde Sarah.

 

Tandlæge Peter Wiebe fra Tandlægerne i Lautrupcentret i Ballerup.

Tandlæge Peter Wiebe

Tandlæge, specialistuddannet  i parodontale lidelser i Sverige. Peter Wiebe har over 30 års erfaring i behandling af parodontale lidelser, herunder implantologi. Peter Wiebe  er en særdeles rutineret kirurg og implantolog og behandler klinikkens implantatpatienter. 

 

Tandplejer Helle Kolby fra Tandlægerne i Lautrupcentret i Ballerup.

Tandplejer Maryam Parsa Høvesten

Maryam afsluttede sin uddannelse som tandplejer i 2000 på tandlægeskolen i Århus. Efter et år i den kommunale tandpleje i Odense rejste Maryam til Schweiz og arbejdede her i 7 år på anerkendte klinikker i Bern. I 2007 flyttede Maryam tilbage til Danmark, og har siden arbejdet som tandplejer her.  Maryam har yderligere suppleret sin tandplejeruddannelse med en uddannelse som kostvejleder. Maryam er  fagligt særdeles dygtig og behandler dig med omsorg  og kompetence. Hun har et stort overskud, ikke bare til det faglige men også til det menneskelige. Det er afgørende, at du er i gode hænder og kan være tryg.

 

 

Klinikassistent Bente Møller Sørensen fra Tandlægerne i Lautrupcentret i Ballerup.

Klinikassistent Bente Møller Sørensen

Bente har været på klinikken helt fra begyndelsen og er en særdeles rutineret klinikassistent. Bente sidder ved patientens side og assisterer både ved almen behandling samt ved implantatbehandlinger. Bente passer også somme tider receptionen. Derudover er Bente ansvarlig for klinikkens indkøb og sørger for, at vi aldrig løber tør for materialer.

 

Klinikassistent Zilha Hozo Curovic fra Tandlægerne i Lautrupcentret i Ballerup.

Klinikassistent Zilha Hozo Curovic

Zilha startede hos os som klinikassistentelev i 2004 og bestod sin eksamen med topkarakterer. Herefter har vi været så heldige at kunne beholde Zilha, som nu er meget rutineret. Vore patienter er glade for Zilha, som altid er meget omsorgsfuld og smilende.

 

Bogholder Liselotte Bruun de Neergaard fra Tandlægerne i Lautrupcentret i Ballerup.

Bogholder Liselotte Bruun de Neergaard

Liselotte er den, der styrer vores bogholderi. Liselotte har styr på tingene og er lige så afholdt af vores revisor som af os.